Figaro
menu
  • Domov
  • Výhercovia
  • Naše produkty
  • Recepty
  • Kariéra
Vyberte stranu

Chilli con carne s čokoládou

od Katerina Csirikova | okt 11, 2019 | Nezaradené

Chilli con carne s čokoládou
Chilli con carne s čokoládou
Print Recipe
Olej nalejte do hrubostenného hrnca a v ňom urestujte najemno nasekanú cibuľku. Asi po dvoch minútach pridajte plátky cesnaku a spolu restujte ešte asi minútu. Do hrnca pridajte mleté hovädzie mäso, osoľte a okoreňte ho a prudko urestujte. Keď je mäso urestované, pridajte paradajkový pretlak, papriku, kajenské korenie a rímsku rascu. Restujte všetko dohromady a pridajte nakrájané paradajky z plechovky a hovädzí vývar. Hrniec zatvorte a chilli duste 30 minút. Počas varenia ho občas premiešajte. Potom vmiešajte scedené červené fazule z plechovky a horkú čokoládu Figaro. Zmes ochutnajte a dosoľte podľa chuti. Chilli con carne servírujte s chrumkavými nachos alebo s ryžou, posypané čerstvým koriandrom. Zjemniť ho môžete kyslou smotanou.
Servings Prep Time
4 osoby 1 hodina
Servings Prep Time
4 osoby 1 hodina
Chilli con carne s čokoládou
Print Recipe
Olej nalejte do hrubostenného hrnca a v ňom urestujte najemno nasekanú cibuľku. Asi po dvoch minútach pridajte plátky cesnaku a spolu restujte ešte asi minútu. Do hrnca pridajte mleté hovädzie mäso, osoľte a okoreňte ho a prudko urestujte. Keď je mäso urestované, pridajte paradajkový pretlak, papriku, kajenské korenie a rímsku rascu. Restujte všetko dohromady a pridajte nakrájané paradajky z plechovky a hovädzí vývar. Hrniec zatvorte a chilli duste 30 minút. Počas varenia ho občas premiešajte. Potom vmiešajte scedené červené fazule z plechovky a horkú čokoládu Figaro. Zmes ochutnajte a dosoľte podľa chuti. Chilli con carne servírujte s chrumkavými nachos alebo s ryžou, posypané čerstvým koriandrom. Zjemniť ho môžete kyslou smotanou.
Servings Prep Time
4 osoby 1 hodina
Servings Prep Time
4 osoby 1 hodina
Ingredients
  • 500 g mletého hovädzieho mäsa
  • 2 lyžice oleja
  • 1 cibuľa
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1 lyžička mletej sladkej papriky
  • štipka kajenského korenia
  • 1/2 lyžičky mletej rímskej rasce
  • 200 ml hovädzieho vývaru
  • 400 g plechovka krájaných paradajok
  • 2 lyžice paradajkového pretlaku
  • 400 g plechovka červených fazúľ
  • 25 g Figaro horkej čokolády alebo čokolády na varenie
Servings: osoby
© 2019 Mondelez Europe Services GmbH – organizačná zložka Slovensko. Všetky práva vyhradené.
  • Kontakty
  • Podmienky používania
  • ochrana dát
Súbory cookies na tejto webovej stránke slúžia na zjednodušenie jej používania.

Ak sa chcete dozvedieť viac o tom, ako súbory cookies fungujú, prípadne ako môžete zmeniť ich nastavenia, prečítajte si naše Pravidlá používania súborov cookies.

Ak budete aj naďalej využívať túto webovú stránku, súhlasíte s našimi pravidlami vzťahujúcimi sa na používanie súborov cookies, ktoré sú uvedené v časti Pravidlá používania súborov cookies.
OK
Privacy & Cookies Policy

Necessary Always Enabled

Rozprávková rodinná dovolenka na Rhodose

Výherca Veľkej letnej súťaže Figaro získa od cestovnej kancelárie FIRO-tour letecký týždenný pobyt v rezorte Lindos Princess***** s all inclusive v hodnote 3 000 EUR.

LINK