Prečo pracovať pre Figaro?

Budete pracovať pre čokoládovňu s dlhou históriou a perfektnou lokalitou. Cukrovinky z kakaových bôbov vyrába od roku 1896 na rohu Bajkalskej a Račianskej ulice. Svoj názov Figaro získala v roku 1958 a jej pralinky, tabuľkové čokolády a čokoládové tyčinky odvtedy sladia život ľuďom na celom Slovensku. A nielen tam! Od roku 2012 spadá Figaro pod spoločnosť Mondelēz International a vyváža čokoládu do celého sveta. V závode pracuje viac ako 450 zamestnancov a ročne sa tu vyrobí až 40 tisíc ton lahodnej čokolády. Medzi čokoládové produkty, ktoré sa vo Figare vyrábajú, patria aj čokolády značiek Milka, Cadbury, Cote d’Or, Terry’s či Marabou. Ste aj vy čokoholikom? Tak nám pošlite svoje CV a pomôžte nám vyvážať slovenskú čokoládu do celého sveta!

Voľné pozície

Vstup do našej čokoládovej továrne.
Každý deň vyrobíme približne 530 tisíc kusov tabuľkových čokolád.
Každú pralinku vyrábame s láskou a starostlivosťou.
Zamestnanci majú kedykoľvek v oddychových miestnostiach k dispozícii vodu, kávu a čaj zadarmo.
Všetky procesy spĺňajú náročné hygienické požiadavky.
Nové nápady vymýšľame spoločne za jedným stolom.
Zamestnanci môžu nakupovať cukrovinky za zvýhodnené ceny.
Alebo vstup do nášho vlastného fitness centra.
Každý si tu nájde to svoje.
Fyzická aktivita prispieva k relaxu tela aj mysle.
Sedenie pre každého a čisté prostredie v podnikovej jedálni.
Vždy si budete mať s kým zaželať „Dobrú chuť!”.
Práca na čokoládových bonbónoch je v plnom prúde.

CV posielajte na Tomas.Hricisin@mdlz.com

Aktuálne otvorené administratívne pozície nájdete tu.